مراحل راه اندازی سایت به زبان ساده

تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۴۰۰
زمان تقریبی مطالعه: ۵ دقیقه
https://www.pingoteam.ir/47WG/
مراحل راه اندازی سایت به زبان ساده
اگر در مورد راه‌اندازی سایت با حجم زیادی از سوالات مواجه هستید و نمی‌دونید از کجا باید شروع کنید، این مطلب رو حتما دنبال کنید. راه‌اندازی سایت، اصلاً کار پیچیده‌ای نیست! فقط کافیه یه نقشه راه از مسیری که میخواید طی کنید توی ذهنتون داشته باشید.
ما آدم‌های مدرن قرن بیست و یک، خیلی خوش‌شانسیم! چون در روزگاری زندگی می‌کنیم که به لطف تکنولوژی، کارها خیلی سریع‌تر و ساده‌تر از قبل انجام میشه. از ارسال یک نامه‌ی ساده بگیرید، تا راه انداختن یک مغازه.
برای ارسال نامه دیگه نیازی نیست که با دود ارتباط برقرار کنیم یا حتی به اداره پست بریم و منتظر باشیم تا چند هفته بعد، پیاممون بدست گیرنده برسه. الان در عرض چند ثانیه، با ارسال یک ایمیل یا پیامک ساده، کارمون راه میفته. برای راه‌اندازی مغازه هم دیگه لزومی نداره که حتما جایی رو اجاره کنیم. امروزه با راه‌اندازی یک سایت می‌تونیم خیلی راحت یه ویترین همیشگی برای خودمون درست کنیم و محصولاتمون رو به فروش برسونیم.
در این مطلب ما به ۴ مرحله‌ی اصلی راه‌اندازی سایت برای کسب و کار اشاره کردیم تا شما رو با فرآیند ساختن هر نوع سایتی آشنا کنیم. همیشه گفتن: «معما چون حل گشت، آسان شود!»

قدم اول > انتخاب نام و خرید دامنه

برای راه‌ اندازی وب سایت، شما در درجه اول، به یک دامنه نیاز دارید. دامنه همون آدرس سایت، (برای مثال pingoteam.ir) است و به نوعی معرف ماهیت سایت شماست. پس حتما در انتخاب نام دامنه‌ی خوب دقت کنید و برای اینکار، اصلا عجله نکنید! قیمت ثبت دامنه رو می‌تونید از وب‌سایت‌های ثبت‌کننده‌ی دامنه بدست بیارید.
اگر با مفهوم دامنه و نحوه انتخاب یک نام دامنه خوب آشنایی ندارید، حتما مقاله «دامنه چیست؟» رو با دقت مطالعه کنید.

قدم دوم > طراحی و پیاده‌سازی سایت

در مرحله‌ی دوم، نوبت به طراحی و پیاده‌سازی سایت می‌رسه. این مرحله خودش شامل چندین زیر مرحله‌س که در مقاله «مراحل طراحی وب سایت»، بصورت کامل در موردشون صحبت شده. طراحی و پیاده‌سازی سایت، یکی از مهم‌ترین مراحله. چون در نهایت، این سایت شماست که میزبان کاربران میشه. پس ظاهر گرافیکی سایت، نحوه‌ی کدنویسی، محتوای سایت و ... بسیار مهم هستند.

قدم سوم > خرید هاست و آپلود سایت

حالا دیگه وقتش رسیده تا یک هاست خوب هم برای سایتتون خریداری کنید. هاست در واقع همان فضاییه که تمام محتویات سایت شما – از سیستم مدیریت محتوا گرفته تا تصاویر و ویدئوها – داخلش نصب و یا آپلود میشن. در ظاهر شاید هاست دیده نشه، اما از اونجایی که تمام اطلاعات سایت در این فضا قرار می‌گیره، از اهمیت زیادی برخورداره. در واقع انتخاب هاست اشتباه، ممکنه باعث ضرر مالی یا حتی از دسترس خارج شدن وب‌سایت شما در زمان افزایش ترافیک بشه. در مقاله «هاست چیست؟»، بیشتر در مورد مفهوم هاست و ویژگی‌های یک هاست خوب صحبت کردیم. 
خرید هاست

قدم چهارم > سئو و دیجیتال مارکتینگ

بعد از همه‌ی این مراحل، سایت شما تازه ایجاد شده و از حالا به بعد، نیاز به نگهداری و توسعه داره تا رشد کنه و به بار بشینه! حالا شما باید بازاریابی اینترنتی رو شروع کنید، در شبکه‌های اجتماعی فعالیت داشته باشید، به‌صورت هدفمند محتوا تولید کنید و با رعایت سئوی اصولی، رتبه خوبی در نتایج جستجوی گوگل و سایر موتورهای جستجو به‌دست بیارید. فقط کافیه یکم صبور باشید :)
اگر نمی‌دونید سئو چیه، میتونید از مقاله‌ی «سئو چیست؟» برای آشنایی بیشتر با این مفهوم مهم، کمک بگیرید.

نتیجه گیری

حالا نوبت شماست تا نتیجه‌ گیری کنید. چه دامنه‌ای می‌خرید و از چه هاستی استفاده می‌کنید؟ برای طراحی سایت چه برنامه‌ای دارید؟ و ...
اگر هنوز هم نمی‌دونید که از کجا باید شروع کنید و یا نیاز به راهنمایی بیشتری دارید، می‌تونید روی کمک ما حساب کنید ;)
loading